Start med at tænde ovnen på 150 grader.
Skrub kartoflerne grundigt. Kom dem i en gryde med godt saltet vand, og kog dem i 6-8 min., til de er møre.
Læg fiskedellerne i et ildfast fad, men vent med at sætte fadet i ovnen.
Skær spidskålen ud i grove chunks, og steg dem hårdt på en godt varm pande i 5-6 min., til de har taget godt med farve, men stadig har bid. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Hak kapersene groft med en kniv.
Obs: hvis du laver mad til 1 kuvert, kan du varme fiskedellen på panden istedet for i ovnen.
Del kartoflerne i mindre stykker, og vend dem med lidt god olivenolie og de hakkede kapers. Smag dem til med salt, godt med friskkværnet peber, masser af citronsaft og fintrevet citronskal.
Sæt dellerne i ovnen, og lun dem i ca. 10 min.
Pluk dilden ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.
Anret en god skefuld yoghurt i bunden af en dyb tallerken. Kom derefter kartofler og spidskål ovenpå og fiskedellerne på siden. Slut af med at drysse dild over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()