0
Fiskedeller med kartofler, kapers og stegt spidskål
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 150 grader. 

Skrub kartoflerne grundigt. Kom dem i en gryde med godt saltet vand, og kog dem i 6-8 min., til de er møre.

Læg fiskedellerne i et ildfast fad, men vent med at sætte fadet i ovnen.

kapersspidskål
5 min.
Spidskål

Skær spidskålen ud i grove chunks, og steg dem hårdt på en godt varm pande i 5-6 min., til de har taget godt med farve, men stadig har bid. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Hak kapersene groft med en kniv. 

Obs: hvis du laver mad til 1 kuvert, kan du varme fiskedellen på panden istedet for i ovnen.

15 min.
Kartofler

Del kartoflerne i mindre stykker, og vend dem med lidt god olivenolie og de hakkede kapers. Smag dem til med salt, godt med friskkværnet peber, masser af citronsaft og fintrevet citronskal.

Sæt dellerne i ovnen, og lun dem i ca. 10 min.

dild
20 min.
Dild

Pluk dilden ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.

dild
30 min.
Anretning

Anret en god skefuld yoghurt i bunden af en dyb tallerken. Kom derefter kartofler og spidskål ovenpå og fiskedellerne på siden. Slut af med at drysse dild over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?