0
Fiskedeller med kartofler, kapers og stegt spidskål
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
små kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 150 grader. 

Skrub kartoflerne grundigt. Kom dem i en gryde med godt saltet vand, og kog dem i 6-8 min., til de er møre.

Læg fiskedellerne i et ildfast fad, men vent med at sætte fadet i ovnen.

kapersspidskål
5 min.
Spidskål

Skær spidskålen ud i grove chunks, og steg dem hårdt på en godt varm pande i 5-6 min., til de har taget godt med farve, men stadig har bid. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Hak kapersene groft med en kniv. 

Obs: hvis du laver mad til 1 kuvert, kan du varme fiskedellen på panden istedet for i ovnen.

15 min.
Kartofler

Del kartoflerne i mindre stykker, og vend dem med lidt god olivenolie og de hakkede kapers. Smag dem til med salt, godt med friskkværnet peber, masser af citronsaft og fintrevet citronskal.

Sæt dellerne i ovnen, og lun dem i ca. 10 min.

dild
20 min.
Dild

Pluk dilden ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.

dild
30 min.
Anretning

Anret en god skefuld yoghurt i bunden af en dyb tallerken. Kom derefter kartofler og spidskål ovenpå og fiskedellerne på siden. Slut af med at drysse dild over retten.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften