Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
Sæt risene over at koge efter anvisning på posen.
Skyl agurk og radiser.
Kom saft og fintrevet skal af lime op i en skål, og pisk et drys sukker ud i, så du får en sur/sød marinade.
Skær agurk og radiser i tynde skiver, kom dem op i skålen med marinaden, og vend godt rundt.
Varm en stor pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Skær fisken i kuvertstykker, og steg dem 3-4 min. på skindsiden og ca. 30 sekunder på den anden side. Vil du have fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider. Krydr med salt og friskværnet sort peber.
Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem derefter groft.
Vend krydderblanding og mandler op i de kogte ris.
Anret ris, stegt fisk og syrligt grønt på en tallerken, og kom til sidst en god klat yoghurt ved.
Velbekomme!
NB: På billedet er der serveret fiskefrikadeller, men i denne uge får du lyssejfilet med skind.
Tabbouleh krydderi indeholder: 50% spidskommen, 25% koriander, 10% persille, 10% mynte, 5% sort peber.
Kundekommentarer ()