0
Stegt lyssej med krydrede ris og syrligt grønt
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Lyssej, Mælk, Mandler, Sesam, Soya, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris, basmati
1 min.
Ris

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

Sæt risene over at koge efter anvisning på posen.

radiseragurklime
5 min.
Grønt

Skyl agurk og radiser.

Kom saft og fintrevet skal af lime op i en skål, og pisk et drys sukker ud i, så du får en sur/sød marinade.

Skær agurk og radiser i tynde skiver, kom dem op i skålen med marinaden, og vend godt rundt.

mandlertabbouleh krydderilyssejfilet med skind
20 min.
Steg fisken

Varm en stor pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Skær fisken i kuvertstykker, og steg dem 3-4 min. på skindsiden og ca. 30 sekunder på den anden side. Vil du have fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider. Krydr med salt og friskværnet sort peber.

Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem derefter groft.

Vend krydderblanding og mandler op i de kogte ris.

græsk yoghurt, 10%
30 min.
Anretning

Anret ris, stegt fisk og syrligt grønt på en tallerken, og kom til sidst en god klat yoghurt ved.

Velbekomme!

NB: På billedet er der serveret fiskefrikadeller, men i denne uge får du lyssejfilet med skind.

Bonusinfo

Tabbouleh krydderi indeholder: 

Spidskommen, korianderfrø, persille og sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?