0
Fiskedeller med sprød og cremet æblesalat og urtemos

Fiskedeller med sprød og cremet æblesalat og urtemos

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fisk, Fløde, Æg, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
melede kartoflerporrepastinakkerGryde
1 min.
Mos

Start med at skrælle kartofler og pastinakker, og skyl porren grundigt. Fjern den grønneste del af porretoppen og evt. rod.

Skær kartofler, pastinakker og porre i grove stykker, og kog dem helt møre i en gryde i ca. 15 min. med så meget vand, at det dækker grøntsagerne. 

rødt æblespidskålshivid polocreme fraiche 38%skål
10 min.
Salat

Skyl æble og spidskål grundigt. (Fjern evt. de yderste blade på spidskålen) Snit spidskålen fint med en skarp kniv.

Skær æblet i tern. Bland æble og spidskål i en skål med krydderblanding, creme fraiche, et skud friskkværnet sort peber og et par dråber olivenolie.

færdiglavede fiskefrikadellerpandeovn
15 min.
Fiskedeller

Fiskedellerne kan du lune i en ovn ved 150 grader i 4-5 min., eller du kan stege dem stille og roligt på en pande.

20 min.
Mos

Når grøntsagerne er møre, hælder du vandet fra på nær en lille bundskjuler. Tilsæt et godt skud olivenolie eller en klat smør, og mos det hele til en grov mos. Smag til med salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Anret mos, salat og deller på en tallerken.

Velbekomme!

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • tørret dild
  • løgpulver
  • hvidløgspulver
  • safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?