Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl kartoflerne, og skyl porren grundigt. Fjern den grønneste del af porretoppen og evt. rod.
Skær kartofler, blomkål og porre i grove stykker, og kog dem helt møre i en gryde i ca. 15 min. med så meget vand, at det dækker grøntsagerne.
Skyl æble og spidskål grundigt (fjern evt. de yderste blade på spidskålen). Snit spidskålen fint med en skarp kniv.
Skær æblet i tern. Bland æble og spidskål i en skål med krydderblanding, creme fraiche, et skud friskkværnet sort peber og et par dråber olivenolie.
Fiskedellerne kan du lune i en ovn ved 150 grader i 4-5 min., eller du kan stege dem stille og roligt på en pande.
Når grøntsagerne er møre, hælder du vandet fra på nær en lille bundskjuler. Tilsæt et godt skud olivenolie eller en klat smør, og mos det hele til en grov mos. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret mos, salat og deller på en tallerken.
Shivid polo krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()