0
Fiskedeller med sprød og cremet æblesalat og urtemos

Fiskedeller med sprød og cremet æblesalat og urtemos

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

melede kartoflerporreblomkål
1 min.
Mos

Skræl kartoflerne, og skyl porren grundigt. Fjern den grønneste del af porretoppen og evt. rod.

Skær kartofler, blomkål og porre i grove stykker, og kog dem helt møre i en gryde i ca. 15 min. med så meget vand, at det dækker grøntsagerne. 

rødt æblespidskålshivid polocreme fraiche 38%
10 min.
Salat

Skyl æble og spidskål grundigt (fjern evt. de yderste blade på spidskålen). Snit spidskålen fint med en skarp kniv.

Skær æblet i tern. Bland æble og spidskål i en skål med krydderblanding, creme fraiche, et skud friskkværnet sort peber og et par dråber olivenolie.

færdiglavede fiskefrikadeller
15 min.
Fiskedeller

Fiskedellerne kan du lune i en ovn ved 150 grader i 4-5 min., eller du kan stege dem stille og roligt på en pande.

20 min.
Mos

Når grøntsagerne er møre, hælder du vandet fra på nær en lille bundskjuler. Tilsæt et godt skud olivenolie eller en klat smør, og mos det hele til en grov mos. Smag til med salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Anret mos, salat og deller på en tallerken.

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • 50% tørret dild
  • 25% løgpulver
  • 24,5% hvidløgspulver
  • 0,5% safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?