Jeg synes det er lækkert med de ristede kartofler. Men du kan sagtens vælge at koge dem i stedet.
Vil du have sprøde strimler af squash, kan du lægge dem i isvand og afdryppe dem grundigt lige inden servering. Dryp med dressingen.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kartoflerne i kvarte eller halve. Steg dem i olivenolie på en varm pande. Steg i 20-25 min., eller til de er møre og gyldne. Krydr med salt og spicy nigella & sesam.
Lav tynde strimler af squashen med en tyndskræller, kartoffelskræller eller på et mandolinjern.
Rør en dressing af ca. 1-2 spsk. citronsaft, en anelse revet citronskal, 1/2 tsk. honning og 1 spsk. olivenolie pr. person. Vend squash og dressing sammen og krydr med salt og peber.
Pluk salat og dild og anret begge dele med squash og dressing på lige inden servering.
Vend fiskefileterne i mel. Steg dem gyldne og lækre i olivenolie og evt. smør, på en pande (gerne slip-let). De skal have ca. 2 min. på hver side. Krydr dem med salt.
Rør en dressing af yoghurt og tørret dild og smag til med salt og evt. en smule olivenolie.
Anret stegte kartofler med fiskefilet, dildcreme og salat og servér straks.
Spicy nigella & sesam indeholder:
33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager
Kundekommentarer ()