Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader.
Skræl gulerødderne, flæk dem på langs, og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bag dem på en bageplade i ca. 20 min., til de har taget farve, og er blevet møre.
Kom kapers i en lille skål med vand til senere.
Skræl kartoflerne, skær dem i grove tern, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 -10 min.
Skræl skalotteløget, og hak det super fint med en skarp kniv.
Fold fiskefileterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke, og krydr med salt og peber.
Vend dem herefter i mel, sammenpisket æg og til sidst i rasp. Har du ikke æg, kan du bruge lidt mælk i stedet.
Varm en pande godt op, og tilsæt en generøs mængde olie. Steg fiskene gyldne på begge sider i ca. 2-3 min på hver side Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Kom de bagte gulerødder op i en skål, og riv citronen fint ned i. Hak de udvandede kapers, og tilsæt dem sammen med de hakkede skalotteløg.
Vend godt rundt, og smag til med salt, lidt olivenolie og peber.
Anret kartofler og gulerødder på en tallerken sammen med fisken. Slut af med en god klat creme fraiche.
Kundekommentarer ()