Skær fisken ud i stave. Vend dem i yoghurt og derefter i rasp. Varm fedtstoffet på panden, læg fiskestængerne på og skru lidt ned for varmen.
Vend fiskene, så alle sider bliver gyldenbrune. Krydr dem med salt og peber.
Del peberfrugten og fjern kernerne. Fyld de halve peberfrugter med cherrytomater og små pillede løg.
Hak hvidløget og drys det udover sammen med timian.
Stænk olien over og drys med groft salt.
Bag peberfrugterne i en 200 grader varm ovn i 20-30 minutter.
Server fiskefingrene med remoulade og de bagte tomatfyldte peberfrugter.
Husk at veje 300 g grønt af til hver person.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften