0
Fiskefrikadeller med blomkålsremoulade og gulerodssalat med peanuts

Fiskefrikadeller med blomkålsremoulade og gulerodssalat med peanuts

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Kartofler:

Skrab eller skrub de nye kartofler, og kog dem møre i vand med salt i 12-15 min.

Dræn vandet fra kartoflerne, og tilsæt med det samme en generøs klat smør til gryden. Læg låg på igen, og ryst lidt rundt. Lad kartoflerne trække i 5 min. under låg, og krydr evt. med lidt god salt.

færdiglavede fiskefrikadeller
10 min.
Fiskefrikadeller:

Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt smør og olie, og steg dem 2-3 min. på hver side. Alternativt kan de lunes i en 200 grader varm ovn i 8 min.

blomkålæblecitroncreme fraiche 18%gurkemeje
15 min.
Blomkål og æble:

Soignér blomkålet, og riv det på den grove side på et rivejern. Riv, så du har omtrent 1 dl revet blomkål pr. mand. Riv også æbler på samme rivejern.

Kom det revne blomkål og æble (brug 1/2) i en skål sammen med lidt fintrevet citronskal, cremefraiche og gurkemeje.

Krydr med salt og peber, og vend igen rundt. Smag til med lidt sukker, og justér evt. med mere gurkemeje efter smag.

peanutsgulerødder
25 min.
Peanuts og gulerødder:

Knus peanuts i en morter, eller hak dem groft på et spækbræt.

Riv gulerødderne, og vend gulerødder og æble (brug 1/2) med lidt citronsaft, salt, sukker og peber samt de hakkede peanuts.

 

30 min.
Anretning:

Anret som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?