Sæt linserne over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad dem koge ca. 15 min, til de er møre.
Skyl broccolien og skær den ud i buketter. Kom dem op i en gryde og tilsæt vand, så bunden er dækket - og et skud salt.
Damp buketterne under låg til de er møre med lidt bid - ca. 5 min.
Tilsæt et godt skud friskkværnet peber, fintrevet citronskal og godt med citronsaft til fløden. Pisk den let sammen med en gaffel og lad den syrne på køl indtil servering.
Hak skalotteløget super fint med en skarp kniv.
Hak ligeledes dilden, både stilke og blade, fint med en skarp kniv.
Skyl radiserne og skær dem i små tern.
Lun dellerne på en mellemvarm pande i en smule olivenolie. Ca. 5-6 min i alt.
Hæld vandet fra linserne, tilsæt skalotteløg og radiser og smag til med salt, friskkværnet peber og lidt olivenolie.
Anret dem på en tallerken med broccolibuketter ovenpå. Vend dilden ned i fløden og kom den ud over broccolien.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()