0
Fiskefrikadeller med dampet broccoli, linser og mormordressing

Fiskefrikadeller med dampet broccoli, linser og mormordressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Linser

Sæt linserne over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad dem koge ca. 15 min, til de er møre.

broccoli
5 min.
Broccoli

Skyl broccolien og skær den ud i buketter. Kom dem op i en gryde og tilsæt vand, så bunden er dækket - og et skud salt.

Damp buketterne under låg til de er møre med lidt bid - ca. 5 min.

skalotteløgdildradiserfløde 38% (piskefløde)citron
10 min.
Fløde

Tilsæt et godt skud friskkværnet peber, fintrevet citronskal og godt med citronsaft til fløden. Pisk den let sammen med en gaffel og lad den syrne på køl indtil servering.

Hak skalotteløget super fint med en skarp kniv.

Hak ligeledes dilden, både stilke og blade, fint med en skarp kniv.

Skyl radiserne og skær dem i små tern.

fiskefrikadeller
20 min.
Fiskedeller

Lun dellerne på en mellemvarm pande i en smule olivenolie. Ca. 5-6 min i alt.

30 min.
Anretning

Hæld vandet fra linserne, tilsæt skalotteløg og radiser og smag til med salt, friskkværnet peber og lidt olivenolie.

Anret dem på en tallerken med broccolibuketter ovenpå. Vend dilden ned i fløden og kom den ud over broccolien.

Velbekomme!

Næringsindhold pr. person:

Energi:
911 kcal
Fedt:
52,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
15,5 g
Kulhydrat:
49 g
heraf sukkerarter:
8,3 g
Kostfibre:
18,5 g
Protein:
52 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?