Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt linserne over at koge i rigeligt, letsaltet vand, og kog dem i ca. 15 min., til de er møre.
Skyl broccolini. Kom dem op i en gryde, og tilsæt vand, så bunden er dækket - og et skud salt.
Damp broccolini under låg i ca. 4 min., til de er møre med lidt bid.
Tilsæt et godt skud friskkværnet peber, fintrevet citronskal og godt med citronsaft til fløden. Pisk den let sammen med en gaffel, og lad den syrne på køl indtil servering.
Hak skalotteløget super fint med en skarp kniv.
Hak ligeledes dilden, både stilke og blade, fint med en skarp kniv.
Skær radiserne i små tern.
Lun dellerne på en mellemvarm pande i en smule olivenolie i ca. 5-6 min i alt.
Hæld vandet fra linserne, tilsæt skalotteløg og radiser, og smag til med salt, friskkværnet peber og lidt olivenolie.
Anret dem på en tallerken med broccolibuketter ovenpå.
Vend dilden ned i fløden, og kom den ud over broccolini.
Kundekommentarer ()