
Skræl kartoflerne, og del evt. de største, så de er lige store. Kog i rigeligt, godt saltet vand i 20-22 min. Hæld vandet fra, og damp dem tørre. Kom en generøs klat smør ved, og vend forsigtigt rundt. Drys med en smule af den hakkede persille og gerne lidt god flagesalt, som fx Maldon eller Læsø.
Pluk al persillen af stilkene, og skyl den grundigt i 2-3 hold koldt vand. Dræn vandet fra, gerne i en salatslynge, og hak persillen meget fint.
Lige før du serverer, tilsætter du det sidste af den finthakkede kruspersille til den brandvarme sovs.
Pas på, sovsen brænder let på!
Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt olivenolie og smør ved medium varme i 2-3 min. på hver side.
Riv gulerødder og æble groft (med skræl).
Vend med eddike, olie og honning.
Smag til med salt og peber, og lad gerne trække lidt.
Som vist på billedet.
Kommentarer og forslag til opskriften