0
Fiskefrikadeller med lun quinoasalat og peanutkarry sovs

Fiskefrikadeller med lun quinoasalat og peanutkarry sovs

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rød quinoaærter, frost
1 min.
Quinoa

Kom quinoa i en gryde, dæk med vand, og giv den et skud salt. Sæt over ved middelhøj varme, og kog i 8-10 min., til quinoaen er mør.

Lige inden quinoaen er færdig kommes ærterne i, så de bliver varmet igennem sammen med quinoaen. Efter 1-2 min. slukkes for varmen, og evt. overskydende vand hældes fra.

agurkforårsløgkoriander
2 min.
Grønt

Rens og skær agurk i fine små tern. Rens forårsløg, og skær dem i fine ringe.

Du kan evt. gemme noget af agurken til at lave snackstænger af.

Skyl og hak koriander groft. 

peanutbuttergrøn karry pasta
6 min.
Peanut og karry sovs

I en mindre gryde opløses peanutbutter i lidt vand, så der ikke er klumper.

Kom herefter den grønne karry i sammen med ca. 1/2 dl. vand pr. kuvert, og rør det hele sammen. Lad sovsen småsimre i 5-6 min.

Smag herefter til med salt, sukker og evt. lidt eddike.

fiskefrikadeller
9 min.
Fiskefrikadeller

Steg fiskedellerne ved middel varme i lidt olie i 2-3 min. på hver side.

eddikesukker
10 min.
Quinoasalat

Hæld overskydende vand fra quinoaen.

Vend agurketern, forårsløg og koriander sammen med lidt olivenolie, lys eddike og lidt sukker.

 

13 min.

Tjek, at fiskedellerne er blevet varme i midten ved at skære en over.

Smag peanutsovsen til en sidste gang, og anret den evt. i en skål. 

20 min.
Servering

Server fiskedellerne med lun quinoasalat, cremet peanutsovs og grønt.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?