Kom quinoa i en gryde, dæk med vand, og giv den et skud salt. Sæt over ved middelhøj varme, og kog i 8-10 min., til quinoaen er mør.
Lige inden quinoaen er færdig kommes ærterne i, så de bliver varmet igennem sammen med quinoaen. Efter 1-2 min. slukkes for varmen, og evt. overskydende vand hældes fra.
Rens og skær agurk i fine små tern. Rens forårsløg, og skær dem i fine ringe.
Du kan evt. gemme noget af agurken til at lave snackstænger af.
Skyl og hak koriander groft.
I en mindre gryde opløses peanutbutter i lidt vand, så der ikke er klumper.
Kom herefter den grønne karry i sammen med ca. 1/2 dl. vand pr. kuvert, og rør det hele sammen. Lad sovsen småsimre i 5-6 min.
Smag herefter til med salt, sukker og evt. lidt eddike.
Steg fiskedellerne ved middel varme i lidt olie i 2-3 min. på hver side.
Hæld overskydende vand fra quinoaen.
Vend agurketern, forårsløg og koriander sammen med lidt olivenolie, lys eddike og lidt sukker.
Tjek, at fiskedellerne er blevet varme i midten ved at skære en over.
Smag peanutsovsen til en sidste gang, og anret den evt. i en skål.
Server fiskedellerne med lun quinoasalat, cremet peanutsovs og grønt.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften