0
Fiskefrikadeller med salat af ferskner, kartofler, blomkål, sennep og persille

Fiskefrikadeller med salat af ferskner, kartofler, blomkål, sennep og persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:

Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først!

1. Skrab eller skrub kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand.

2. Dræn vandet fra kartoflerne, og lad dem dampe let af.

3. Skær kartoflerne i skiver.

4. Skær ferskner i både

5. Soigner blomkålet, og riv det på den grove side af et rivejern. Kom kålet i en skål sammen med fintrevet citronskal og paraguayo.

6. Skyl, pluk og hak persillen. Snit stilkene fint, og brug også dem.

7. Skræl og del rødløg i 2 dele, og snit dem, så fint du kan.

8. Kom løgene i en skål, pres citronsaft over og vend rundt. Lad dem trække i 5 minutter.

9. Kom citronsyltede løg og sennep i skålen med blomkål og kartofler, og vend det hele sammen med generøse mængder af din bedste olivenolie.

10. Krydr med salt og peber, og vend igen rundt. Smag til med lidt sukker.

11. Rør det hakkede fiskekød med krydderiblandingen; der skal røres godt i et minuts tid.

12. Tilsæt 1 dl koldt vand (pr. 300 g fiskekød), og rør det godt sammen.

13. Lad farsen hvile i køleskab 5-10 min.

14. Form deller med en spiseske dyppet i lidt af fedtstoffet fra panden, og steg dem sprøde og gyldne i 3-4 min. på hver side på en pande i rigeligt neutral olie og evt. lidt smør.

Fif: Steg i rigeligt fedtstof ved ret høj varme, og undgå at vende for meget rundt på dellerne. Vent, vent, vent, og vend først, når de er sprøde og gyldne.

Anretning: Kom dellerne i en skål og ditto med salaten.

Skagenfood Fiskefrikadelle krydderi indeholder: Kartoffelstivelse, sødmælk, æg, løg, sort peber og salt. Alt er økologisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?