1. Tænd ovnen på 210 g. Skræl rodfrugterne, og skær dem i tynde strimler på langs, ca. 1 cm i tykkelse. Vend dem i lidt olie med salt, peber og timian efter behag.
2. Læg rodfrugterne på bagepapir på en bradepande, og bag dem i ovnen i ca. 30 min., til de er gyldne og møre.
3. Skyl salaten, pluk den i store stykker, eller behold den i hele blade.
4. Skær fisken i bjælker. Krydr med salt og peber, og paner stykkerne i mel, æg og rasp.
5. Smag creme fraiche til med salt, peber, citronskal og -saft. Dressingen skal krydres godt. Smag til sidst til med vadouvankrydderiet.
6. Skær æble i skiver, og vend i citronsaft.
7. Steg fiskefritterne i olie på en varm pande, til de er flot gyldne på alle sider.
8. Bland de lune rodfrugter med salatblade og æble.
9. Anret salat og fiskefritter på tallerkener. Dryp dressing udover salaten, og giv ekstra dressing i en skål ved siden af til at dyppe fisken i.
Vadouvan en aromatisk indisk karry, der er inspireret af det franske køkken.
Vadouvan indeholder ca: 20% Spidskommen, 20%sennepskorn, 20% gurkemeje,10%kardemomme, 10% chili, 5% bukkehornsfrø, 5% karryblade, 5% muskatnød og 5% nelliker.
Kundekommentarer ()