0

Fiskegratin med kartoffelmos og grøntsager

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl bagekartoflerne, skær dem i mindre tern og kog dem møre i usaltet vand.

Mos dem med mælk, salt og peber og smag til. Skræl gulerødderne og rens porrerne. Snit begge dele i tynde skiver og kog dem et par min. i letsaltet vand. Skær fisken i 8 ensartede stykker og læg dem i et smurt fad. Dryp med citronsaft, krydr med salt og peber og fordel spinat, gulerødder og porrer ovenpå.

Bland fløde og maizena i en kasserolle og kog det op under omrøring. Rør ost og persille i, smag til med salt og peber og hæld det over fisk og grøntsager. Fordel kartoffelmosen øverst og bag gratinen ved 175°C i 25-30 min. til den er gylden og sprød på toppen.

Server med fx. grøn salat og groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften