0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Svits hakket løg og hvidløg i lidt olie, og tilsæt den optøede spinat samt salt og peber. Hvis du bruger frisk spinat, skal du regne med 800-900 g. Herefter tilsætter du vand, og spinatblandingen skal have ca. 5 minutter ved svag varme. Hæld væden fra.

Skær fiskefileterne i tynde strimler. Du kan bruge alle former for torskefisk. Til ostesauce smeltes smørret. Pisk mel i og spæd op med mælk. Saucen koges igennem under omrøring, og der smages til med muskatnød, salt, peber og revet ost.

Smør et ildfast fad, læg lagvis fiskefileter, spinatblanding, lasagneplader, ostesauce og så fremdeles. Det øverste lag skal være ostesauce, og der kan evt. drysses et tyndt lag revet ost øverst.

Lsagnen skal bages i ca. 30-40 minutter ved 200°, og den serveres f.eks. med tomatsalat og brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?