Fiskeruller: Skær løgene i tynde både og sauter dem i 1½ spsk. smør til de er møre og gennemsigtige. Kom renset spinat, revet citronskal, salt og peber ved og sauter til væden er fordampet. Fordel fyldet på fileterne, rul dem sammen og læg dem i et ildfast fad. Bag rullerne ved 175°C i 10-12 min.
Sauce: Rens champignonerne, skær dem i skiver og rist dem i 1½ spsk. smør til de er let gyldne. Kom hvidvin, salt og peber ved og lad det koge ned til det halve. Rør fløde, paprika og maizena sammen og kom det i gryden. Kog saucen op og smag til. Tag fiskefadet ud af ovnen, hæld saucen henover og sæt fadet i ovnen igen og bag yderligere 5 min. til saucen begynder at boble i kanten. Drys med hakket persille og ristede mandelflager.
Server fiskerullerne i fadet med fx små kogte kartofler, ærter og blandet grøn salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften