Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Kom suppen op i en gryde tilsæt urterne og kog den op under omrøring.
Brødet skal blot varmes i ovnen de sidste 10 minutter sammen med fisken.
Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LANGEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Urter: Gulerod, porrer, rød peber
Nettovægt: ca: 100 g/ 200 g.
Fiskesuppe: FISKEFOND, FLØDE, HVIDVIN, SELLERI, SMØR, løg, gulerod, porre, fennikel, hvidløg, koriander, peber, timian, laurbærblade
Nettovægt: ca: 500 ml/ 1000 ml.
Durumbrød: Vand, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, KÆRNEMÆLK, gær og salt
Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 344 kJ / 82 kcal
Fedt 0,2 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,8 g
Salt 0,0 g
Urter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 148 kJ / 35 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,5 g
heraf sukkerarter 4,2 g
Kostfibre 2,5 g
Protein 1,2 g
Salt 0,09 g
Fiskesuppe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 586 kJ / 140 kcal
Fedt 12,7 g
heraf mættede fedtsyrer 8,1 g
Kulhydrat 2,0 g
heraf sukkerarter 1,4 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 2,8 g
Salt 0,07 g
Durumbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 847 kJ / 202 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,2 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,0 g
Salt 0,83 g
Kommentarer og forslag til opskriften