Papillote: Soigner grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Lav 4 stykker staniol og 4 stykker bagepapir. Tag en dyb tallerken eller skål og læg først en stykke stanniol og dernæst et stykke bagepapir. Pres stanniol og bagepapir ned i hulningen, så væden ikke kan flyde ud af papiret. Del grøntsagerne op i 4 lige store portioner og placer en portion grøntsager i papirets hulrum. Placér et stykke fisk oven på med skindsiden opad. Krydr med salt og peber. Læg et par citronskiver, masser af dild og en klat smør oven på. Tilsæt til sidst 3/4 dl hvidvin eller Noilly Prat. Pak hele herligheden ind ved at kramme stanniolen godt sammen, således at væsken ikke løber ud. Placer pakkerne på en bageplade med "åbningen" opad. Gentag arbejdsgangen med de øvrige 3 portioner. Bages i en 200 grader varm ovn i ca. 20-25 minutter.
Server retten sammen med nye små kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften