Fisk: Skær baconen i tynde strimler på tværs, rist dem sprøde på en pande, og dryp dem godt af på køkkenrulle. Kom smørret i en skål, og rør det blødt sammen med rasp, salt og peber. Rør baconstykker og klippet purløg i, og vend rundt.
Fisk: Skyl spinaten, og slyng den tør. Lav store stykker stanniol, der kan komme godt op om kanten på hver portion fisk, og fordel spinaten derpå. Læg et stykke fisk på midten, og krydr med lidt salt og peber.
Rens champignonerne, og snit dem i skiver. Varm 1 spsk. olie godt op på en pande, og rist champignonerne i 3-4 min., til de har fået en gylden farve. Fordel dem jævnt oven på fiskene. Pil rødløgene, og skær dem i tynde både. Varm 1 spsk. olie op på panden, og sauter løgene, til de er bløde og let klare uden at have taget farve. Bred også dem ud over fiskene.
Fordel baconsmørret øverst i fiskepakkerne, og kram stanniolen sammen i toppen, så saft og kraft bliver indenbords. Pakkerne skal ikke lukkes helt til i toppen. Sæt pakkerne i en 200 grader varm ovn i 15-18 min. til fisk og grøntsager er møre.
Fordel gorgonzolaen i de varme fiskepakker, og lad den smelte frem til servering.
Server fisken i pakkerne sammen med små kogte eller bagte kartofler, en god sprød salat og godt brød.
Kommentarer og forslag til opskriften