0
Fladbrød med bønnepuré, stegte svampe og fennikel

Fladbrød med bønnepuré, stegte svampe og fennikel

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdej
1 min.
Fladbrød

Start med at tænde ovnen på 250 grader varmluft og sæt en bageplade, eller en pizzasten, ind så den kan varme op.

Del hver dejkugle i to og rul dem helt tyndt ud med en kagerulle. Pensl hver fladbrød med olivenolie og bag dem i ovnen når denne er HELT varm, ca. 10 min. De må gerne tage godt med farve. 

hvidløgdåser hvide bønner
5 min.
Bønnepuré

Blend bønnerne til en helt lind puré med en lille smule hvidløg og en god mængde olivenolie - smag til med salt og friskkværnet peber.

portobellosvampe
15 min.
Svampe

Rens svampene og skær dem i grove skiver. Steg dem på en godt varm pande i en smule olie, til de har taget farve og er blevet møre - ca. 2 min på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber.

fennikel med topfeta i bloksyrligt spiseæbleagurk
20 min.
Fennikelsalat

Skyl æble og fennikel. Snit begge dele i helt tynde skiver med en skarp kniv. Kom begge dele op i en skål og smuldr fetaosten ned i.

Skyl agurken og halvér den. Skrab kernehuset ud med en ske og skær herefter agurken ud i tynde skiver. Vend op i skålen med fennikelsalat. Smag til med lidt friskkværnet peber og et par dråber olivenolie. 

30 min.
Anretning

Smør en god skefuld bønnepuré på hvert fladbrød og kom derefter stegte svampe og fennikelsalat ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?