Forvarm ovnen til 220 °C. Skrub kartoflerne grundigt eller skræl dem. Skær dem i både og krydr med salt og 1 spsk. olie pr. person. Læg dem på en bageplade dækket med bagepapir og bag dem i ca. 20 min til de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.
Pil løget, skær det i tynde skiver, og læg det på en kold pande eller kasserolle. Sæt panden over ved middelhøj varme, og steg løgene i 2 tsk. olie pr. person. Løgene skal steges i ca. 10 min. under omrøring, til de er karamelliseret og bløde. Krydres med salt.
Skyl æblet og agurken grundigt, og afdryp for vand. Skær agurken i tynde skiver, og vend dem i lidt salt. Når væsken fra agurkerne er trukket lidt ud, tilsættes 2 spsk. lys eddike pr. person. Lad agurkerne sylte i eddiken indtil servering.
Snit rødkålen så fint som muligt og vend det godt i salt og lidt lys eddike.
For at æblet ikke skal oxidere og blive brunt, skæres det i store tynde skiver, lige før der skal serveres.
Varm en pande op ved høj varme. Skær kødet i tykke skiver, og steg det på den ene side i ca. 1 min. i ½ spsk. olie pr. person, indtil det får en flot karamelliseret overflade.
Bag bollerne som angivet på pakken, eller rist dem på en tør pande.
Anret fyldet i bollen evt. på en god klat mayonnaise, top med rødkål og server kartoffelbådene til..
Kundekommentarer ()