0
Flæskestegssandwich a la sousvide med sprøde svær fra Bodebjerg serveret i surdejsbolle med syrlig rødkål og sprøde "fritter"

Flæskestegssandwich a la sousvide med sprøde svær fra Bodebjerg serveret i surdejsbolle med syrlig rødkål og sprøde "fritter"

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
40 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

sous vide tilberedt kamsteg + flæskesvær fra Bodebjerg
Kød:

Start med at tænde ovnen på 225 grader.

Kom kødet (i vakuumposen) i en stor gryde med rigeligt vand - lad den stå deri lige på simre punktet mens du ordner alt det andet til retten - ca. 30 minutter +/-

Kom flæskesværene i en lille bakke og lun dem til sidst i ovnen i 2-3 minutter! Hold fingrene fra dem nu - de skal ind i din flæskestegssandwich ;-) 

melede kartofler
Stegte kartofler:
Del kartoflerne i kvarte, skyl dem og vend med rigeligt god olivenolie samt salt & peber. Kom dem på bageplader med bagepapir og steg dem gyldne og møre i en forvarm ovn ved 225 grader. Det tager ca. 20-30 minutter.
rødkålgulerøddercitron
Rødkålsalat:
Fjern de yderste blade på kålen, del den i kvarte og fjern stokken. Snit kålen så fint du kan, fx på et mandolinjern. Skræl og skær også gulerødderne på samme mandolinjern. Hæld citronsaft over kål og gulerødder, og vend rundt sammen med lidt salt og sukker og et generøst splash af din bedste olivenolie.
dijon sennepcreme fraiche 19%
Sennepsdressing:

Rør creme fraiche og sennep sammen - smag til med lidt salt og sukker.

surdejs burgerboller
Boller:

Kom bollerne i den 225 grader varme ovn i 2-3 minutter.

Del bollerne og smør dem med sennepsdressing. Fordel kød og flæskesvær i bollerne sammen med en generøs omgang syrlig kål. Server evt. overskydende kål i en skål på siden. Kartoflerne serveres til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?