0

Flødepocheret rødspætte med karry, mangochutney og krydrede champignoner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Champignoner: Halver champignonerne, skær løgene i tynde både og hak hvidløget fint. Varm lidt olie på en pande og sauter løgene 3 min. Kom hvidløg, ingefær og stødt chili ved og sauter yderligere 2 min. Kom derefter champignonerne ved, krydr med salt og peber og rist til al væden er fordampet. Kom spidskommen og citronsaft i og tilbered til champignonerne tager lidt farve. Hak imens korianderen groft. Sluk for varmen - vend korianderen i og smag til.

Fisk: Del fileterne på langs og rul dem sammen – fæstn dem evt. med en tandstikker. Hak mangochutneyen fint og kom den i en sauterpande sammen med fløde, mælk og karry. Kog det op og lad det lige simre 2 min. Læg fiskerullerne ned i panden og lad dem pochere i 5-6 min. til de er møre - det er vigtigt at varmen nu holdes lige under kogepunktet, så rullerne ikke går i stykker.

Server fisken med champignonerne, kogte jasminris, mere mangochutney og evt. naanbrød til (naan kan købes i mange supermarkeder).

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær