Kom perlebyg over i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Kog dem stille og roligt til de er møre - ca. 20 min.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl løgene, skær dem i kvarte og gnid dem med lidt olivenolie, krydderblandingen og salt.
Bag dem på en bageplade til de har taget farve og er blevet møre - ca. 20 min.
Skær salaten i kvarte og skyl inde mellem bladene.
Hak peanuts fint med en kniv. Kom salat, peanuts og fintrevet skal og saft fra limen op i en skål og vend grundigt rundt.
Halvér avokadoen og tag kødet ud med en kniv. Skær det i mundrette bidder og krydr med salt og friskkværnet peber.
Hæld vandet fra perlebyg og smag dem til med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Anret dem i bunden af en dyb tallerken med de bagte løg, avokado og syrlig salat ovenpå.
Velbekomme!
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()