0
Frilandsgrisenakke stegt med Dijon, serveret med fettuccine, palmekål & svampe

Frilandsgrisenakke stegt med Dijon, serveret med fettuccine, palmekål & svampe

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Koteletter: Krydr koteletterne med salt og peber. Smør et tyndt lag Dijon på begge sider. Kom raspen i en flad tallerken og tryk koteletterne ned i raspen, så det sidder godt fast. Steg dem i 3-4 min. på begge sider på en pande i rigeligt fedtstof - jeg bruger ½ neutral olie og ½ smør.

kål, svampe & rødløg: Pil rødløg og hvidløg og snit dem fint. Flæk chili, og fjern og kasser kernerne. Skyl kål grundigt, og fjern den nederste del af den træede rib, der går i midten. Del bladene i rustikke stykker. Rist løgene af i lidt neutral olie, til de er gyldne. Kom finthakket hvidløg og chili efter smag på, og rist dem med et minuts tid. Tilfør kålen og de ordnede og skiveskårede svampe og rist med sammen med et par klumper smør i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.

Pasta: Kog pastaen i rigeligt godt saltet vand i 2-3 min. Vandet skal smage salt som Middelhavet, siger Italienerne. Kom pastaen i et dørslag og lad den dryppe af.

Anretning: Som vist, vend kål, svampe og pasta sammen og riv Pecorino over.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?