0
Fritata med kikærter, porre og sprød salat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

porreløgkikærter i vandchipotlesauce krydderi
1 min.
Grønt

Skræl løg og skyl porren grundigt. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skær både løg og porre i tynde ringe. 

Find en pande frem, der passer til antallet af kuverter. Panden skal kunne gå i ovnen. 

Sæt panden over ved mellem varme, og tilsæt en god mængde olivenolie. Sauter løg og porre i 5-7 min., til de er blevet møre. Tilsæt så drænede kikærter og krydderblanding, og lad det lune lidt igennem. 

ægfløde 9%
10 min.
Frittata

Slå æggene ud i en skål, tilsæt fløden, og pisk det godt sammen med en gaffel. Krydr med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber.

Hæld æggeblandingen op i panden, og sæt herefter panden i ovnen. Lad den bage i 5-10 min., til den lige har sat sig. Tiden varierer alt efter størrelse på panden.

rødt æblepersillerødderfarvede gulerødder
20 min.
Salat

Skræl persillerødder og gulerødder, og skyl æblet.

Riv det hele på et råkostjern, og bland godt sammen.

30 min.
Anretning

Server frittata på bordet i panden. Pas på - håndtaget er meget varmt.

Kom råkosten i skåle, og server på siden.

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?