0

Fyldig grøntsagsuppe med rødspætte, pesto og hvide bønner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte, Bladselleri, Cashewnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint, skær gulerødder, bladselleri, skrubbede kartofler og squash i fine små tern og snit kålen i tynde strimler. Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt olien. Sauter løgene klare og let gyldne deri, tilsæt hvidløg, gulerødder, bladselleri og kartofler og sauter i 5 min. Rør derefter squash og kål i og sauter i yderligere 5 min. Hæld fonden på, tilsæt bønner og tomatpuré og krydr med salt. Læg låg på og lad suppen simre i 10 min. (til grøntsagerne lige er møre). Skær fisken i 2 cm brede strimler og rør dem i suppen sammen med pesto og et godt kværn peber. Kog op i 2-3 min. til fisken lige er mør og smag til.

Server straks suppen sammen med masser af godt brød og smør.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?