0

Fyldig indisk karrylinsesuppe med torsk, basmatiris og sprøde grøntsager

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Suppe: Skrub 6 gulerødder og riv dem groft. Hak løget fint og sauter begge dele i lidt olie. Rør karrypastaen (fx Korma karrypasta – eller du kan bruge almindelig madraskarry) i og ”rist” den i 30 sek. til den begynder at dufte. Tilsæt chiliflager, splitlinser og kokosmælk og kog op. Rør fonden i og krydr med salt og peber. Læg låg på gryden og lad suppen simre i 15 min. ved lav varme til linserne er møre. Blend suppen helt glat med en stavblender og smag til. Rør risene i og lad suppen simre videre i ca. 10 min. til risene er møre.

Grøntsager: Rens 2 gulerødder og peberfrugten og skær dem i ensartede små tern. Nip bønnerne og skær dem i ½ cm smalle stykker med et lidt skråt snit. Dræn majsene godt og hak hvidløget helt fint. Varm lidt olie op på en pande og sauter gulerødderne i 1 min. Tilsæt resten af grøntsagerne og hvidløget, krydr med salt og peber og sauter videre i 3-4 min. til alt er mørt med et sprødt bid.

Fisk: Del fisken i 8 portioner, krydr med lidt salt og peber og steg dem let gyldne og møre i lidt olie på en pande.

Anretning: Anret suppen i dybe (varme) tallerkner, kom en stor skefuld grøntsager i midten og top med 2 stykker torsk. Drys med friskhakket koriander og server straks.

Server en sprød grøn salat og masser af lækkert naanbrød som tilbehør.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?