0
Fyldt kyllingebryst med bacon, basilikum og svampelinguine

Fyldt kyllingebryst med bacon, basilikum og svampelinguine

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Den lille inderfilet bag på kyllingebrysterne tages af og sættes til side.  Selve brystet åbnes med et snit langs siden, så det kan foldes ud.  Bank brysterne let flade.
  • TIP: hvis man har travlt, kan man blot vikle baconen om de hele  kyllingebryster og så undlade trin 6.
  1. Riv parmesanen, gem halvdelen.  Basilikummen hakkes groft. Stilkene hakkes ultrafint.
  2. Den ene halvdel af parmesanen røres sammen med halvdelen af basilikummet og smages til med salt og peber.
  3. Svampene renses og deles i kvarte.
  4. Parmesan/basilikum-blandingen fordeles på kyllingekødet. Inderfileten lægges på tværs af brystet ovenpå blandingen.
    Rul kyllingen sammen til små ruller fra bunden og op og vikl baconskiverne om kyllingepakkerne.
  5. Læg pakkerne i et smurt ildfast fad sammen med svampene, og sæt dem i ovnen 10-15 minutter til baconen er sprød og svampene stegte.
  6. Når kyllingen er færdig, tages den op af fadet og holdes lun.
  7. Lingiunen koges efter anvisningen på pakken og vendes derefter ned i det ildfaste fad med svampene og den væde, der ligger i bunden af fadet, der er masser af god smag i den!  Vend resten parmesan og basilikum ned i pastaen også.
  8. Kyllingen skæres i skiver og anrettes sammen med pastaen.
Anretning

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?