0

Fyldt Squash

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kog risene og lad dem køle af. Flæk squashene på langs og tag kernerne og noget af kødet ud (brug en ske).

Del tomaterne i halve, fjern kernehuset og skær kødet i tern. Tag bladene af majskolberne og skær majsene fra kolben. Hak løget og start med at sautere løg og majs i lidt olie på en pande – tilsæt herefter kødet fra squashene og tomater og tilsæt evt. lidt oregano. Lad det hele sautere i ca. 5 min. Tag det af blusset og lad det køle lidt af. Bland fyldet med ris, æg og rasp og krydre godt med salt og peber. Fordel fyldet i squashene og bag dem i ovnen ved 175 º i ca. 30 min. Bag dem i et ildfast fad eller på bagepapir. Retten kan også laves uden ris og æg. Rasp kan erstattes af brødkrummer. Kan bruges som hovedret eller som tilbehør til middagsretten.

Kommentarer og forslag til opskriften