0

Fyldte rødtungeruller med persille, hvidløg og tomat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fyld: Pil løg og hvidløg, pluk persillebladene af stilkene (stilkene kasseres) og hak det hele fint. Sauter løg og hvidløg i lidt olie til de er møre. Kom imens brødskiverne i en foodprocessor og kør dem til ensartede krummer. Kom brødkrummerne på panden med løgene. Befri tomaterne for stilk og kerner og skær tomatkødet i små tern. Vend tomattern, persille, paprika, lidt salt og peber sammen med pandens indhold og smag til.

Fisk: Læg fileterne op på række, krydr med lidt salt og peber og fordel halvdelen af brødblandingen ovenpå. Rul fileterne rundt om fyldet og læg dem tæt i et lille smurt ovnfast fad. Fordel resten af blandingen ovenpå, krydr igen med en smule salt og peber. Hæld vin og fløde i fadet, læg tynde skiver smør ovenpå og bag i en 210 grader varm ovn i 12-15 min. (til fisken er mør og toppen flot gylden).

Bønner: Skyl de grønne bønner og kog dem derefter i letsaltet vand i 5-7 minutter.

Server sammen med en god grøn salat, små nye kartofler og dampede grønne bønner og/eller kogte majskolber.

Kommentarer og forslag til opskriften