0

Fyldte svinekoteletter med blå ost, bacon og æble samt abrikossauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Sauce: Kom abrikoser med lage, finthakket hvidløg, farin, Worchestershiresauce, citronsaft, maizena og fløde i en blender og kør det helt glat. Kom blandingen i en gryde og varm op til kogepunktet under omrøring. Smag til med salt og peber.

Koteletter: Rist baconen sprød, lad den suge på køkkenrulle og bræk den i fine stykker. Skær æblet i små tern. Rør bacon, smuldret ost, æbletern, hakkede valnødder og purløg sammen. Dup koteletterne tørre og snit en bred lomme ind i hver. Fyld lommerne med osteblandingen og luk til med kødnåle eller tandstikkere. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i smør, 1-2 min. på hver side. Læg koteletterne i et fad og bag dem yderligere 15-20 min. alt efter tykkelse, til de er møre.

Server med små kogte kartofler eller ris og fx dampede asparges til.

Kommentarer og forslag til opskriften