Vend fiskestykkerne med ca. 1/3 af hoisinsaucen og lad det trække 5-10 minutter.
10 min.
Kål & krydderurter:
Soigner spidskålen og snit det så fint du magter.
Skær agurk i fin julienne - brug gerne et mandolinjern.
Pluk mynte således at de mest træede stilke kasseres.
Skær den nederste 1/3 af korianderstilkene og kasser disse.
Skyl alle ingredienser individuelt i koldt vand og slyng dem tørre i en salatslynge.
Kom hver ting i individuelle skåle.
20 min.
Fisk del 2:
Dup fisken tør i køkkenrulle
Vend fisken i lidt maizena, kartoffelmel eller almindeligt mel
Friter fisken i en lille friture eller steg dem i rigeligt olie på en pande til de er sprøde.
Kom de sprøde fisk på fedtsugende papir
Drys med salt
30 min.
Anretning:
Kom rispapir på en tallerken og sæt en stor skål med varmt vand foran dig (den skal være stor nok til at du kan dyppe rispapiret deri!)
Kom den stegte fisk, kål, agurk & krydderurter samt resten af hoisinsaucen i skåle
Dyp nu ét stykke rispapir i det varme vand kom det på en tallerken, og fordel lidt fyld i midten - top med hoisin
Læg det lige under midten af rispapiret uden at nå helt ud til kanten. Fold nu siderne ca. 2 cm ind om fyldet og fold så bunden ind over de overlappede sider. Nu skal der blot strammes op ved at rulle den resterende del stramt op. Lav alle de ruller du kan - og lige inden servering halverer du dem med en skarp kniv
Server limebåde dertil samt kogte ris i små skåle - de skal ikke fyldes i rispapiret.
Alternativt kan du stille det hele på bordet og lade familien lave "saml selv" det er rigtigt hyggeligt!
Bonusinfo
Se på illustrationen her hvor nemt det er at rulle en frisk vietnamesisk forårsrulle. Rispapiret dyppes først hurtigt i et fad med lunt vand.
Kundekommentarer ()