0
Gl. dags fadkoteletter med friske tomater og peberfrugt i basilikumfløde. Hertil ovnkartofler.

Gl. dags fadkoteletter med friske tomater og peberfrugt i basilikumfløde. Hertil ovnkartofler.

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kotelet af grissmå kartoflersød paprika
1 min.
Klargøring

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.

Kartoflerne skylles og deles i halve eller kvarte, alt efter hvor store de er.
Tør kartoflerne grundigt i et viskestykke, og vend dem i olie. Drys med en smule paprika - du skal max. bruge 1/3 af posen - og sæt kartoflerne i ovnen.
Kartoflerne bages 15-25 minutter, og vendes en gang undervejs.

Koteletterne brunes hurtigt af på en stor pande. De skal i ovnen og bage senere, så de skal ikke have mere end max. 1 minut på hver side nu. Krydr med salt og peber, og læg koteletterne i et lidfast fad, der lige kan rumme dem.
Panden skal bruges igen, så den skal ikke vaskes af endnu.

rød peberfrugtsmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailhvidløgsød paprikafløde 38% (piskefløde)
15 min.
Sauce

Tomaterne deles i halve, og peberfrugten skæres i tynde strimler.
1-2 fed hvidløg pr. person hakkes fint.

Panden varmes op med en smule olie på, og hvidløget sauteres et minuts tid.
Hæld tomater og peberfrugter på panden, og lad dem stege ved høj varme, til de bliver møre.
Tilsæt resten af paprikaen sammen med fløden, og smag til med salt og peber.

Saucen hældes over koteletterne, og fadet bages 10 minutter i ovnen.

30 min.
Anretning

Basilikummen drysses over fadet med koteletterne.
Kartoflerne saltes, og hældes over på et fad.

Servér koteletterne sammen med kartoflerne.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?