Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.
Kartoflerne skylles og deles i halve eller kvarte, alt efter hvor store de er.
Tør kartoflerne grundigt i et viskestykke, og vend dem i olie. Drys med en smule paprika - du skal max. bruge 1/3 af posen - og sæt kartoflerne i ovnen.
Kartoflerne bages 15-25 minutter, og vendes en gang undervejs.
Koteletterne brunes hurtigt af på en stor pande. De skal i ovnen og bage senere, så de skal ikke have mere end max. 1 minut på hver side nu. Krydr med salt og peber, og læg koteletterne i et lidfast fad, der lige kan rumme dem.
Panden skal bruges igen, så den skal ikke vaskes af endnu.
Tomaterne deles i halve, og peberfrugten skæres i tynde strimler.
1-2 fed hvidløg pr. person hakkes fint.
Panden varmes op med en smule olie på, og hvidløget sauteres et minuts tid.
Hæld tomater og peberfrugter på panden, og lad dem stege ved høj varme, til de bliver møre.
Tilsæt resten af paprikaen sammen med fløden, og smag til med salt og peber.
Saucen hældes over koteletterne, og fadet bages 10 minutter i ovnen.
Basilikummen drysses over fadet med koteletterne.
Kartoflerne saltes, og hældes over på et fad.
Servér koteletterne sammen med kartoflerne.
Kundekommentarer ()