Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl porrerne, skær top og rod væk, og gnid dem med lidt olivenolie.
Bag dem hele i ovnen i ca. 20 min., til de er helt møre.
Skær broccoli ud i buketter, og kom dem op i en gryde med lidt salt og vand, så det lige dækker bunden. Læg låg på, og damp buketterne ved mellemhøj varme i ca. 8-10 min., til de er møre med bid.
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Gem dem til anretning.
Pil hvidløg, og snit det fint.
Sæt panden over igen ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg gnocchi i ca. 4-5 min., så de tager lidt farve. Tilsæt så det hakkede hvidløg, og lad det varme med et minuts tid, uden at det tager farve.
Tilsæt creme fraichen til panden, og lad den koge lidt igennem, og creme gnocchierne. Smag til med salt, friskkværnet peber og masser af fintrevet citronskal.
Tag porrerne ud af ovnen, og fjern det yderste seje lag. Skær resten i mundrette bidder, og krydr med lidt salt.
Anret gnocchi i bunden af en dyb tallerken med porre og broccoli ovenpå. Slut af med et drys pinjekerner.
Kundekommentarer ()