Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.
Som vist.
Kend din fisk: Kuller
GASTRONOMISK
Kullerens kød er hvidt, magert og oftest mere fast end torskens. Den spisemæssige højsæson er størst i efterårsmånederne. Herhjemme har den særligt været saltet og tørret som klipfisk, og nogle steder desuden røget. Man vil i de fleste retter kunne erstatte kuller med torsk, lange, kulmule eller lyssej, og den kan som torsk tilberedes på mange måder - pocheret, dampet, bagt og stegt i smør.
Kulleren er meget populær i Storbritannien, hvor den både spises koldrøget som Finnan haddie og varmrøget som Arbroath smokie. Kuller er desuden en af de foretrukne fisk til fish & chips.
SUNDHED
Kulleren er en mager fisk med kun ca. 1g fedt/100 g. Proteinindholdet er ca. 19g/100 g. Den er særligt rig på selen, der styrker vores immunforsvar og hos mænd sætter sædproduktionen op.
Læs mere om kuller her > KEND DIN FISK
For de fleste danskere betyder Caprese en ret bestående af mozzarella med tomat og basilikum. Det kan det også være, men vi har valgt at kalde vor traditionelle mozzarella sådan. Det gør vi, fordi man kan lave mozzarella på to måder, den hurtige eller den langsomme. En almindelig mozzarella er lavet på den hurtige måde, mens vor Caprese – den oprigtige mozzarella – er lavet med mælkesyrebakterier, mere langsom fremstillingsproces, fordi ostemassen skal gennemgå en fermenteringsproces. Caprese har meget mere karakter end den almindelige mozzarella og en dejlig syrlig smag.
Kommentarer og forslag til opskriften