0
Gnocchi med rosmarin, kødboller og grønkål
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket grisekød 6-9%Middelhavs krydderi
1 min.
Kødboller

Start med at røre krydderblanding og kød sammen med et skud salt. Form små kødboller, og lad dem trække til senere.

grønkålcitron
5 min.
Grønkål

Skyl grønkålen, og snit den fint med en kniv.

Varm en stor pande op ved mellem varme, tilsæt lidt olivenolie og steg kålen i ca. 5-6 min., til den er faldet sammen og blevet mør. Kom kålen op i en skål, og krydr med salt, friskkværnet peber, fintrevet citronskal og -saft.

Bemærk, at hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege kålen over to omgange.

gnocchirosmarin
15 min.
Kødboller

Tør panden fra før af, og tilsæt lidt ny olie. Steg kødbollerne på alle sider i ca. 6-8 min., til de er gennemstegte.

Find en anden pande, og varm den op til mellem varme. Tilsæt lidt olie og steg gnocchi i 3-4 min., til de har taget lidt farve. Et par minutter inden de er færdige, tilsætter du rosmarinstilkene til panden, og lader dem afgive smag til gnocchierne. Krydr med salt og peber.

creme fraiche 38%
30 min.
Anretning

Anret gnocchi i bunden af en tallerken med kødboller og kål ovenpå. Slut af med at komme en god klat creme fraiche på tallerkenen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Middelhavs-krydderi indeholder:

  • Fennikel frø 44%
  • Koriander frø 40%
  • Merian 5%
  • Cayenne 5%
  • Stjerneanis 5%
  • Safran 1%

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?