0
Goan curry med bagt kuller, broccoli og røde linser

Goan curry med bagt kuller, broccoli og røde linser

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Mælk

Fremgangsmåde

Fisk: Del fisken i mindre stykker (3-4 stk. pr. mand), og drys stykkerne med lidt salt. Vend rundt, og lad dem trække 5-10 minutter.

Broccoli: Del i små buketter, skræl stokken, kasser den nederste del og skær resten af stokken i strimler. Skyl buketter og strimler i koldt vand.

Goan curry sauce med linser: Kom linserne i en sigte, og skyl dem godt igennem med koldt vand i 5 minutter. Kog dem i rigeligt, letsaltet vand i 5-6 minutter. Husk at skumme af, mens du koger. Dræn vandet fra i en sigte, og skyl de kogte linser med lidt koldt vand. Sauter fintsnittede rødløg og hakket hvidløg af i lidt neutral olie i en gryde. Tilsæt karrypastaen, og rist igennem et minuts tid. Pas på den er stærk! Start med lidt, og juster evt. med lidt mere. Tilsæt de flåede hakkede tomater og samme mængde vand, og kog det hele igennem. Smag til med salt og 2 spsk. sukker pr. dåse tomat. Tilsæt de kogte afdryppede linser, og lad retten simre i 10-12 minutter. Kom nu broccolibuketter og - strimler af stokken i, og giv retten et opkog. Smag igen saucen til med salt, peber og lidt sukker.

Afslut retten: Kom de letsaltede fiskestykker i gryden med saucen, og vend forsigtigt rundt. Sæt låg på. Lad retten simre i 3-4 minutter. Sluk, og lad den hvile 2-3 minutter, inden den serveres.

Anretning: Top retten med limebåde, plukket koriander og et par klatter yoghurt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?