Sauce: Hak purløg, dild, løgtoppe og ½ bundt persille groft og kom det hele i blenderen med 1/3 af cremefraichen, salt, peber og lidt citronskal. Kør saucen glat og ensartet, hæld den i en skål og rør resten af cremefraichen i. Smag til og opbevar på køl indtil servering.
Rejer: Pil rejerne (se video ovenover) - men lad halen sidde. Hvidløgsfeddene hakkes fint og sauteres i smør uden det tager farve. Vend rejerne i og varm dem hurtigt igennem. Tilsæt ½ bundt hakket persille og saften fra den kvarte citron, krydr med salt og peber (gerne citronpeber) og smag FORSIGTIGT til med tabasco. Vend det hele hurtigt sammen og server straks.
Server retten med friskbagte flutes og en god grøn salat med mango og avokado.
Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten.
Vores lækre søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Skagerrak lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse.
Kommentarer og forslag til opskriften