Salat: Skyl salaterne og slyng dem tørre. Skær dem i strimler og bred dem ud på et fladt fad. Befri mangoen for skal og sten og skær kødet i tern. Skær peberfrugten i kvarte og derefter i tynde strimler. Halver rødløget og skær det i tynde skiver. Anret mango, peberfrugt, rødløg og cashewnødder på salaten. Pisk finthakket rød chili, ingefær, eddike, sukker, olie og friskhakket koriander sammen og smag til med salt. Dryp dressingen over salaten og server straks med de kogte gourmetrejer, godt groft brød og fx aïoli (se nedenfor) til.
Aïoli
1 past. æggeblomme
1 tsk. citronsaft
¼ tsk. salt
1 dl rapsolie
1-2 fed hvidløg
Alt skal have stuetemperatur inden start. Pisk æggeblomme, citronsaft og salt godt sammen. Tilsæt olien lidt ad gangen til en tyk og cremet mayonnaise opstår. Rør presset hvidløg i efter temperament og smag til med citronsaft og salt.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kommentarer og forslag til opskriften