0

Gourmetrejer på grøn salat med mango, koriander og orientalsk dressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Salat: Skyl salaterne og slyng dem tørre. Skær dem i strimler og bred dem ud på et fladt fad. Befri mangoen for skal og sten og skær kødet i tern. Skær peberfrugten i kvarte og derefter i tynde strimler. Halver rødløget og skær det i tynde skiver. Anret mango, peberfrugt, rødløg og cashewnødder på salaten. Pisk finthakket rød chili, ingefær, eddike, sukker, olie og friskhakket koriander sammen og smag til med salt. Dryp dressingen over salaten og server straks med de kogte gourmetrejer, godt groft brød og fx aïoli (se nedenfor) til.

Aïoli

1 past. æggeblomme

1 tsk. citronsaft

¼ tsk. salt

1 dl rapsolie

1-2 fed hvidløg

Alt skal have stuetemperatur inden start. Pisk æggeblomme, citronsaft og salt godt sammen. Tilsæt olien lidt ad gangen til en tyk og cremet mayonnaise opstår. Rør presset hvidløg i efter temperament og smag til med citronsaft og salt.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.