Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær græskarret ud i grove stykker på størrelse med en tændstiksæske. Dræn kikærterne for vand.
Find en stor gryde frem og tilsæt et godt skud olivenolie. Sauter græskarstykkerne ved mellem varme uden at de tager farve - ca. 3-4 min. Tilsæt så kikærter og curry og lad det småsimre under låg til græskarstykkerne lige er møre. Tilsæt evt. en smule vand, hvis curryen koger for meget ind undervejs.
Pluk pak choy ud i blade og skær dem derefter i tykke strimler.
Skær granatæblet over på midten og tag kernerne ud. Skær agurkerne i strimler i samme størrelse som pak choy. Skær korianderen igennem et par gange med en kniv - både stilke og blade.
Vend det hele sammen i en skål og kom evt. overskydende granatæblesaft med i skålen.
Smag curryen til en sidste gang og anret i en dyb tallerken med salaten ved siden af i en lille skål.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()