Tag pizzadejen ud af køleskabet.
Start nu med at skylle græskarret grundigt, men lad skrællen sidde på. Halvér det, og fjern kernehuset. Skær græskarret ud i grove tern. Steg dem på en stor pande i en smule olie i ca. 5-7 min., til de begynder at tage farve, og falder lidt fra hinanden. Tilsæt så currypasten, og fordel den godt. Lad den stege med, til græskarrene er helt møre. Smag til med lidt salt.
Imens græskarrene steger kan du lave fladbrødene.
Del hver dejkugle i to lige store stykker. og rul dem helt tyndt ud på et godt melet bord.
Tag en stor pande. og varm den op ved højeste varme. Steg fladbrødene et eller to af gangen i ca. 2-3 min på hver side. De må gerne tage godt med farve. Pensl dem med lidt olivenolie, og drys med lidt salt, når de er færdige. Opbevar dem i et fugtigt klæde indtil servering.
Skyl æblerne, og snit dem i tern.
Pluk pak choy ud i blade, og skyl dem godt.
Anret de stegte græskartern i fladbrødet sammen med pak choy blade. Drys med æbletern, og kom til sidst yoghurt på.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()