Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader, og retten skal varme i ca. 20 min. Kom brød og bacon ind i ovnen de sidste 10 minutter. Kom suppen op i en gryde, og kog den op under omrøring.
Tjek, at fisken er gennemvarmet, før du fordeler på tallerkener og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULMULEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Bacon: Bacon i tern
Nettovægt: ca: 50 g/ 100 g.
Græskarsuppe: HØNSEFOND, græskar, kartofler, gulerod, FLØDE, løg, hvidløg, chili rød, citron, spidskommen, salt og peber.
Nettovægt: ca: 500 ml/ 1000 ml.
Grovbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, DURUM, HVEDEMEL, 5 KORNS BLANDING, gær og salt
Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 295 kJ / 70 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,18 g
Græskarsuppe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 163 kJ / 39 kcal
Fedt 2,3 g
heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrat 3,5 g
heraf sukkerarter 1,6 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 0,8 g
Salt 0,73 g
Bacon
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.076 kJ / 257 kcal
Fedt 21,4 g
heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrat 0,8 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 15,9 g
Salt 3,06 g
Grovbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 859 kJ / 205 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,3 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,8 g
Protein 6,1 g
Salt 0,82 g
Kommentarer og forslag til opskriften