0
Krydret græskarsuppe med æbler, valnødder og svampe

Krydret græskarsuppe med æbler, valnødder og svampe

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskarhvidløgsumatran curry paste
1 min.
Græskar

Skyl græskarret grundigt og fjern evt. urenheder, men du behøver ikke skrælle det.

Halver græskarret og skær det ud i grove firkanter.

Pil hvidløgene og hak dem groft.

Sauter græskar og hvidløg af i en god sjat olivenolie i en stor gryde. Pas på at det ikke tager for meget farve. Tilsæt herefter currypasten og dæk det hele med vand. Tilsæt lidt salt og kog til det hele er mørt - ca. 15 min.

Bemærk, du kan selv styre mængden af currypaste alt efter, hvor meget kraft der skal være på smagen.

syrlige spiseæblervalnøddekernerchampignons
5 min.
Svampe

Fjern urenheder fra svampene og skær dem i tykke skiver.

Skyl æblet og skær det ud i tynde stænger.

Rist valnøddekernerne på en tør pande. Tag dem af og brug panden igen til svampene.

Tilsæt denne gang lidt olie og steg svampene gyldne på begge sider - ca. 3-4 min i alt.

20 min.
Suppen

Blend suppen helt lind og cremet med en blender -  den skal have konsistens som en tyk purésuppe.

Smag den til en ekstra gang med salt og friskkværnet peber - og evt. mere currypaste.

creme fraiche 18%
30 min.
Anretning

Anret den rygende varme suppe i en dyb tallerken med valnødder, æbler og svampe oveni - og slut af med en god klat cremefraiche og et par dråber olivenolie!

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?