Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter kommes bacon og brød ind i ovnen. Suppen hældes op i en gryde og varmes op til kogepunktet.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET
Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g.
Græskarsuppe: HØNSEFOND, græskar, kartofler, gulerod, FLØDE, løg, hvidløg, chili, citronsaft, salt og peber.
Nettovægt: ca. 5 dl /ca. 10 dl.
Bacon: Letsaltet bacon i tern
Nettovægt: ca. 50 g/ca. 100 g.
Grovbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, 5 KORNS BLANDING, HVEDEKLID, gær og salt
Nettovægt: ca. 225 g/ ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 358 kJ / 86 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,9 g
Salt 0,3 g
Græskarsuppe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 163 kJ / 39 kcal
Fedt 2,3 g
heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrat 3,5 g
heraf sukkerarter 1,6 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 0,8 g
Salt 0,73 g
Bacon
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.076 kJ / 257 kcal
Fedt 21,4 g
heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrat 0,8 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 15,9 g
Salt 3,06 g
Grovbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 862 kJ / 206 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,3 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,8 g
Protein 6,1 g
Salt 0,82 g
Kundekommentarer ()