0

Græskarsuppe med bagt kuller, sprød bacon og grovbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisken ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter kommes bacon og brød ind i ovnen. Suppen hældes op i en gryde og varmes op til kogepunktet. 

Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.


Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULLERFILET

Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g. 

Græskarsuppe: HØNSEFOND, græskar, kartofler, gulerod, FLØDE, løg, hvidløg, chili, citronsaft, salt og peber.

Nettovægt: ca. 5 dl /ca. 10 dl. 

Bacon: Letsaltet bacon i tern

Nettovægt: ca. 50 g/ca. 100 g. 

Grovbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, 5 KORNS BLANDING, HVEDEKLID, gær og salt

Nettovægt: ca. 225 g/ ca. 450 g. 

  • Levering 29. januar – bedst før 30. januar
  • Levering 31. januar - bedst før 1. februar 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 358 kJ / 86 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,9 g

Salt 0,3 g

 

Græskarsuppe

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 163 kJ / 39 kcal

Fedt 2,3 g

heraf mættede fedtsyrer 1,4 g

Kulhydrat 3,5 g

heraf sukkerarter 1,6 g

Kostfibre 0,7 g

Protein 0,8 g

Salt 0,73 g

 

Bacon

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1.076 kJ / 257 kcal

Fedt 21,4 g

heraf mættede fedtsyrer 7,9 g

Kulhydrat 0,8 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 15,9 g

Salt 3,06 g

 

Grovbrød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 862 kJ / 206 kcal

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,3 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,8 g

Protein 6,1 g

Salt 0,82 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?