Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en gryde med 3 dl. vand pr. person over at koge. Tilsæt bouillonpulver.
Skær græskar i grove tern. Kom dem i gryden, og lad dem simre i ca. 15 min., indtil de er helt møre.
Blend suppen med en stavblender, og smag til med salt og friskværnet sort peber.
Fjern top og evt. rod på porren og skær den derefter i 2-3 cm. lange stykker.
Kom dem op i en gryde og dæk med vand. Tilsæt lidt salt og kog stille og roligt til porrerne er møre - ca. 10 min.
Skræl grapen, skær den i skiver og derefter i mundrette stykker.
Rist mandlerne på en tør pande 2-3 min. til de er sprøde. Hak dem derefter groft.
Snit purløgen super fint med en skarp kniv.
Dræn kikærter for vand. Lun dem gerne lidt igennem i gryden med porre.
Anret kikærter, grape og porrer i en dyb tallerken. Drys med purløg og mandler.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()