0
Græskarsuppe med kikærter, sprøde mandler og purløg

Græskarsuppe med kikærter, sprøde mandler og purløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bouillon (grøntsags)hokkaido græskar
1 min.
Forbered suppen

Sæt en gryde med 3 dl. vand pr. person over at koge. Tilsæt bouillonpulver.

Skær græskar i grove tern. Kom dem i gryden, og lad dem simre i ca. 15 min., indtil de er helt møre.

Blend suppen med en stavblender, og smag til med salt og friskværnet sort peber.

porre
5 min.
Kog porren

Fjern top og evt. rod på porren og skær den derefter i 2-3 cm. lange stykker.

Kom dem op i en gryde og dæk med vand. Tilsæt lidt salt og kog stille og roligt til porrerne er møre - ca. 10 min.

mandlerkikærter i vandpurløgrød grapefrugt
10 min.
Forbered fyld til suppen

Skræl grapen, skær den i skiver og derefter i mundrette stykker.

Rist mandlerne på en tør pande 2-3 min. til de er sprøde. Hak dem derefter groft.

Snit purløgen super fint med en skarp kniv.

Dræn kikærter for vand. Lun dem gerne lidt igennem i gryden med porre.

30 min.
Anretning

Anret kikærter, grape og porrer i en dyb tallerken. Drys med purløg og mandler. 

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?