Kødet røres sejt med mezze-krydderiet, salt og peber, og formes som karbonader. Vend karbonaderne i mel, hvis du ikke har grov semolina, bruges bare alm. hvedemel.
Karbonaderne steges i 50/50 olie/smør, til de lige er gennemstegte. Grisekødet er meget fedtfattigt, så pas på ikke at give karbonaderne for meget.
Agurk, løg og tomater skæres i små firkanter, og blandes sammen i en skål.
Tilsæt 1-2 tsk vineddike og 1 spsk olivenolie pr. person, og smag til med salt, peber, samt evt. et lille nip sukker.
Dilden skylles, slynges tør, og hakkes fint.
Creme frisk og dild røres sammen, og smages til med salt, peber og evt. en god sjat olivenolie.
Pitabrødene pensles med olivenolie, og ristes eller grilles. Skær pitaerne i kvarte, og hold dem lune.
Karbonaderne anrettes på et fad og gives til salaten, dippen og de lune pitabrød.
~Velbekomme ~
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kundekommentarer ()