0

Gratinerede crostini med svampe, tomat og mozzarella

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rist brødskiverne og gnid hvidløgsfeddet ind på den ene side af hver skive. Dryp med olivenolie og stil til side. Del svampene og skær rødløget i tynde både. Sauter svampe og løg i lidt olie til de er møre og smag til med salt og peber. Fordel blandingen på brødskiverne og læg halve cherrytomater ovenpå. Skær mozzarellaostene i 8 tykke skiver og læg 2 på hvert brød. Krydr med salt og peber og kom brødene under den varme ovngrill i 4-6 min. Dryp med pestoen og server straks som forret eller som tilbehør til pasta.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.