0

Gratineret kuller og gnocchi med courgetter, peberfrugt & farmhouse cheddar

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning

 

Gnocchi: Kog de rå gnocchi i rigeligt saltet vand med lidt olivenolie i 2 minutter. Dræn vandet fra og lad dem dampe lidt af.

Fisk & gnocchi: Del fisken i 3-4 mindre stykker pr. person og krydr med salt og peber. Kom de kogte afdryppede gnocchi i et smurt ildfast fad og fordel fiskestykkerne omkring. Hæld saucen over fisk og gnocchi og riv en smule af det sidste parmesan over. Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 10-12 minutter. Server straks.

Anretning: Som vist på billedet.

flåede og hakkede tomaterrød peberfrugtgul courgettebasilikumhvidløg
1 min.
Tomatsauce:

Skær courgette og peberfrugt i julienne (fine strimler). Brug gerne et mandolinjern. Sauter af i en tykbundet gryde i lidt neutral olie. Pil og fint-hak hvidløget og sauter med i et par minutter. Tilsæt flåede tomater og plukket og hakket basilikum og kog det hele igennem et par minutter og sæt til side. Smag til med salt og peber samt en smule sukker og kog den igennem i 1-2 minutter.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?