Kog perlespelt i rigeligt letsaltet vand i 12-15 min. Dræn vandet fra i en sigte, og lad spelten dryppe af og afkøle let.
Rens og skær champignons i tynde skiver. Pluk og hak basilikum. Rist champignons af på en pande, og krydr med salt og peber. Kom de kogte speltkerner på, og rist dem med i 2-3 min. Kom soltørret tomat tapanade på panden, og vend rundt sammen med lidt af den hakkede basilikum. Smag til med salt og peber.
Skær laksen fra skindet, og del den i 3-4 mindre stykker pr. person du laver mad til. Skær bollerne i 3-4 skiver. Rist dem på skærefladerne på en pande i lidt olivenolie, til de er gyldne. Kom brødet på bageplader med bagepapir. Kom et stykke laks på hver brødcrouton, og krydr med salt og peber. Top hvert stykke med en skive gedeost, dryp med god olivenolie, og krydr med salt, peber og lidt hakket basilikum. Kom i en 225 grader forvarmet ovn i 12-15 min., til osten er gratineret og laksen er tilberedt.
Som vist på billedet.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Vita Mundo er en frisk gedeost helt ned på det naturelle plan, så man selv kan trylle med “grundstoffet”. Osten er frisk og let syrlig og er velegnet i både søde og salte retter.
Kundekommentarer ()